Optimus Träning & Hälsa Erikslund

"Våga Vara Dig Själv"

Optimus Träning & Hälsa startades 2015 i Västerås och vi finns idag enbart i Västerås. Vårt mål är att ge dig  som medlem chansen att ta träning på allvar och som vi säger "våga vara dig själv". Vi erbjuder den mest inspirerande och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. Vårat gym är öppet dygnet runt och vi erbjuder mängder av gymutrustning av högsta kvalitet, bland annat från Hoist och Sygnum. Vi hoppas att vårat gym skall inspirera dig för att träna för att nå era mål.
Hos oss kan alla känna sig som hemma och det spelar ingen roll vad du har för bakgrund inom träning.
Vi vet att ni kommer att passa in hos oss för här är alla välkomna.

Vi gillar allt som har med träning att göra. Där vi får hjälpa människor med att komma dit man vill och att kunna uppfylla olika mål som man har satt. Hos oss kan du träna all form av konditions- och styrketräning, både med maskiner och mängder av fria vikter. Vi har stora fria ytor för funktionell träning, lyftpodie samt riggar. Man hittar redskap såsom bulgarian bags, boxningssäckar etc. Om du gillar att träna i grupp erbjuder vi Change For Life™ som är effektiva träningspass och leds av vår duktiga personliga tränare (dessa pass finns endast i Västerås). 

Så här tycker våra MEDLEMMAR:

"Jag vill passa på att tacka Optimus Träning och Hälsa i Västerås. Jag har under flera år tränat och bytt till alla "inne" gym i stan. Man har kört på som vanligt med sina vänner bytt rutiner och kost. Man kommer till gymmet och gör sitt. Man trängs bland alla andra som står och kör just den maskin man ska använda och folk står och speglar sig till höger och vänster. Man försöker återspegla det gym ideal som just finns på det gymmet. Jag valde att byta gym och ge det en sista chans. Jag valde då Optimus Träning och Hälsa på Erikslund i Västerås. Gymmet som har allt och har en helt underbar personal som bryr sig om sina medlemmar och hjälper till om man har frågor och funderingar. Det prestige lösa gymmet där alla är välkomna oavsett om man är rookie eller om man är tävlande. Har gjort en helt otrolig resa under min korta tid på Optimus Träning och Hälsa, både fysiskt och psykiskt samt tagit stor lärdom av dem som satsar på idrotten och alltid finns till hands om man behöver hjälp. Ingen prestige bara hjälpsamma och välkomnar alla som vill träna. Jag har alltid trott att alla gym är lika, men jäkla vad fel jag haft. Känslan när gymmets mest vältränade tjej eller kille säger hej är du nu här? Och man för höra välkommen är det nått så är det bara att fråga. Stort tack till Optimus Träning och Hälsa för att jag åter hittat motivationen och glöden till träningen. Stora kunskaper och ett underbart bemötande under ert tak! Kan varmt rekommendera gymmet till alla vänner och bekanta som är trötta på att bara nöta på gymmet utan att det leder någonstans. Kom och pröva träna på optimus träning och hälsa ni kommer inte ångra er!"


"Optimus träning & hälsa där muskler växer och fettet försvinner och personalen är utöver det vanliga"


Personalen:

Pontus Andersson
Ålder: 36

Han är en person som kommer från en bakgrund där han varit mycket överviktig (144kg). Men från 2012 beslöt sig att ändra på sin livstil. Han har nu gått ner 55 kg och jobbar som Personlig Tränare + med Change For Life här på Optimus Träning & Hälsa Eriklund. 

Hans bästa egenskaper är att han har en stor förståelse för hur man ska träna och ser varje individ för vem han/hon är och jobbar alltid utifrån deras nivåer.
Han är dessutom väldigt omtänksam mot alla och sympatisk. 

Samarbetspartners: